2013. január 24., csütörtök

KÉTCSOKIS BROWNIE


Hozzávalók:

  • 26 dkg csoki (tej, ét)
  • 10 dkg vaj
  • 4 tojás
  • 30 dkg cukor
  • 2 cs vaníliás cukor
  • 14 dkg liszt
  • 10 dkg dió (őrölt, darabolt)
Tálaláshoz, díszítéshez:
  • 1 doboz vanília-eper fagyi
  • tejszínhab
  • csokidara
  • színes cukordara
  • dekor cukorszív
 Elkészítés:
  1. A tojásokat összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
  2. A csokikat a vajjal felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukros-tojásos masszához. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a diót.
  3. Ezt a masszát beleöntjük egy kivajazott, kilisztezett tepsibe (tapadós, ragacsos a tészta).
  4. Előmelegítjük a sütőt, majd készre sütjük a sütit.
  5. Tálalásnál fagyival, tejszínhabbal kínáljuk, és megszórjuk a csokidarával, színes cukordarával és a dekor cukorszívvel. Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése