2013. január 24., csütörtök

KRÉMES BÖGRÉS



Hozzávalók:

A bögre, amit használunk 3 dl-es
  • 1 bögre kristálycukor
  • 1 cs sütőpor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 3 tojás
  • csipet só
  • 2 bögre liszt
  • fél bögre olaj
  • fél bögre tej
  • 3 ek kakaó
  • 2 ek darált dió
  • olaj
  • zsemlemorzsa
  • 1 cs dr. Oetker Házi Krémes krém
  • dekorcukorka
Elkészítés:
  1. A tojásokat, a sót, a vaníliás cukrot, a sütőport, és a cukrot elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, olajat és tejet. Ezekkel is jól összekeverjük. Majd a kakaóport és diót is hozzáadjuk, és ismét jól elkeverjük.
  2. Egy tepsit kikenünk olajjal és a zsemlemorzsával beterítjük, majd beleöntjük a masszát.
  3. Megsütjük.
  4. A krémesport elkészítjük, és ha kész a piskótánk, hülés után kettévágjuk és belekenjük a fele krémet, majd ráborítjuk a tetejét, és azt is bevonjuk a krémmel.
  5. A tetejét dekorcukorkával díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése