Hozzávalók:
- 12 db alsó csirkecomb (ha kicsi)
- 1,5 kg krumpli
- tanyasi ropogós sült fűszerkeverék (vagy bármilyen más fűszerkeverék - lucullus)
- napraforgó olaj
Elkészítés:
- A csirkecombokat megtisztítjuk (én a bőrét is le szoktam szedni), majd jól megmossuk. Egy nagyobb tálba tesszük.
- A krumplit jól megmossuk, majd négyfelé vágjuk, és ezt is a tálba tesszük.
- A fűszerkeverékkel jól megszórjuk, majd olajjal és kézzel jól összekeverjük, hogy a csirkén és a krumplin mindenhova kerüljön a fűszerből.
- Majd fogunk egy tepsit, és "ahogy esik úgy puffan" bele rakjuk a csirkés krumplit.
- Egy kicsit még meglocsoljuk olajjal.
- Fóliával letakarva kb. 40 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, és még kb. 15 - 20 percet sütjük, hogy piruljon. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése